onsdag 28 juli 2010

Favorit i repris


Imorgon tar vi en paus från fasadrenoveringar och altanbygge och åker istället till härliga Båstad tillsammans med sköna S & M.

Hotell Skansen kan verkligen varmt rekommenderas!

Det kanske blir ett besök i hotellets finfina kallbadhus.

Samma tripp gjordes förra sommaren med samma upplägg; boende på kanonfina hotell Skansen, njuta av härlig underhållning i form av Diggiloo-konsert och sedan vimla bland kändisarna. Ett vinnande koncept helt enkelt, så varför prova något annat? :)

Så himla mysigt att strosa nere i hamnen och titta de stora fina båtarna som brukar ligga där.

Så den egentliga planen för kommande dagar är nog egentligen att bara umgås med goa vänner, äta god mat och slappa i hotellets utomhuslounge. För givetvis räknar vi med solsken! Någon direkt shopping blir det nog inte tal om, av erfarenhet kan det konstateras att Båstad inte direkt är orten med plånboksvänlig shopping för vår del :)

Så hoppas ni alla får ett par sköna sommardagar, det ska vi ha!

//Frida

(Samtliga bilder i inlägget är lånade från http://www.hotelskansen.se/)

2 kommentarer:

Mrs F sa...

Hoppas ni fick bra väder! Hotel Skansen är verkligen så fint o lyxigt, jag älskar det hotellet. Diggilo är som grädden på moset ;-) Fast det regnade det året vi var där var det kanonhärlig stämning!

Min värld... sa...

Vädergudarna var väl inte helt o hållet på vår sida, men det var ändå som alltid helt underbart skönt! Känns som att batterierna inför hösten laddades ordentligt :)