onsdag 24 augusti 2011

Wiggo 3 år!


Igår fyllde vår älskade Skrutt 3 år!
Tänk att vi för tre år sedan satt lite fumligt med ett knyte i famnen. Ett knyte som vi egentligen inte hade en aning om hur vi skulle ta hand om. Det är märkligt det där, hur man som nybliven förälder egentligen inte har en susning om vad som väntas eller hur livet kommer förändras men ändå finns det någon inbyggd beskyddarinstinkt som gör att allting ordnar sig. Man behöver sällan läsa i alla de föräldraböcker man köpt på sig under graviditeten, allt faller sig naturligt om man vågar lita till sin instinkt och magkänsla.
Och även om det stundtals känns som det var igår vi befann oss på BB, totalt nollställda rent kompetensmässigt när det gäller att ta hand om spädbarn, så inser man att det har hänt så otroligt mycket med detta lilla knyte under dessa tre år. Det har förvandlats till ett självständigt, verbalt, empatiskt, busigt, omtänksamt och helt underbart barn! Under sommaren har det dessutom hänt massor, han har vuxit i sig själv och är numera mycket modigare och framåt än tidigare. De föremål eller företeelser som tidigare, av honom, ansågs skrämmande och livsfarliga är idag rena glädjeämnen. Det är sannerligen en ständigt pågående process och man kan bara vara tacksam att man får följa utvecklingen på nära håll!
(Självklart har denna 3-åring även sina tålamodsprövande stunder men det pratar vi om en annan dag :))

Vid söndagens födelsedagskalas med familj och släkt fick vår gosse många finfina presenter. Hela sommaren har han talat om att han väldigt gärna vill ha ett släp till sin utetraktor och givetvis innehöll ett av paketen just detta. Lyckan var total och likaså när den fräcka cykeln kom fram som redan nu verkar konkurrerat ut den tidigare flitigt nyttjade trehjulingen :)



Tack alla som kom och firade vår guldklimp, det betyder så mycket för oss att ni finns i hans närhet och att han känner trygghet med er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lyckan är stor över att få känna sej välkommen att fira en underbar 3-åring. Tyvärr får inte alla träffa sitt/sina barnbarn. Att se hur det lyser i ögonen på honom när paketen öppnas gör att det mest onda är borta en stund.

Vi älskar dej Wiggo!!!!!!