måndag 2 februari 2009

Nu börjar det likna nåt...

Vår matsal börjar likna en matsal. Det som nu fattas är matta, lite tavlor och någon schysst lampa!

... i några av våra rum i huset. I lördags tog vi en tripp till Ikea i Kalmar, jag som normalt sett älskar dessa härliga varuhus blev faktiskt lite smått besviken. Visserligen fick vi tag på det mesta vi skulle ha men vi skulle till exempel köpa hängande små fönsterlampor till de bägge köksfönstren, döm om min förvåning när jag inser att det endast finns en (1!) sort att "välja på", kanske egentligen finns fler i sortimentet men i affären fanns det sannerligen inte. Och den sort som fanns var inte ens snygg så jag blev allt lite förgrymmad, vi får dras med de fula lamporna som hänger där ett tag till tills vi hittar något snyggt alternativ!
Men vi bunkrade iaf upp med gardinstänger, närmare bestämt hade vi räknat ut att vi behövde 20 stycken för att kunna ha likadana i alla fönster i huset. Även på textilavdelningen blev jag besviken, hittade bara gardiner till två rum, tycker de hade en massa konstiga tyger som inte alls föll oss i smaken! Så det blir till att besöka lokala gardinhandlaren och spana lite, även en blick i Jotexkatalogen som damp ner i brevlådan förra veckan kanske är ett alternativ?

Men till syvene o sist så börjar vi komma i ordning i bland annat matsalen, sovrummet och Wiggos rum vilket känns grymt skönt! "Framsteg är befriande" var det någon klok människa som sa och jag är beredd att hålla med!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Grahnen!
Trevlig å läsa att det går sakta men tydligen säkert framåt med ert "palats". Tänk sååååå många utrymmen att fylla med olika tingest.
Du, Frida kan väl ta med dej mormors lille guldklimp å några flyttkartonger å komma hit å packa ner dina böcker, gosedjur mm mm Jag lovar att passa den lille godingen å jag kan även se till så du får något i magen. Vill Fredrik åxå komma så är han naturligtvis åxå välkommen.
IKEA i Kalmar är inte speciellt stort, tycker inte jag i allafall. Jag har tänkt mej åka rill IKEA i Älmhult. Vill så gärna köpa en sänggavel.
Nu några rader till dej Wiggo. Vet du, din mormor är lite förkyld å har ont i ryggen, mer än vanligt, tyvärr. I morgon skulle jag egentligen på ett sammanträde i Växjö men jag har meddelat att jag inte kommer. Idag har jag plockat av granen kulor å glitter. Ljusslingan är kvar. Jag väntar på att din morfar ska hjälpa mej att få bort den. den har börjat barra. Ganska mycket faktiskt. Hur trivs du i ditt rum? Hoppas vi ses snart.
På lördag ska vi till din farmor å farfar. Det ska bli trevligt. Hopas minförkylning har blivit bättre då. Puss å kram till dej mormors gulleklimp